Μετά την χθεσινή ήττα από την Άλμπα Βερολίνου ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του, με τον Χρήστο Σερέλη να βλέπει δύο παίκτες του που απουσίαζαν για μεγάλο διάστημα, να μπαίνουν σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Ο λόγος για τους Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Γουόλτερς, οι οποίοι μπήκαν σε ρυθμούς κανονικού προγράμματος μετά από αρκετό καιρό, αν και η συμμετοχή τους στον αυριανό (9/4) αγώνα κόντρα στο Περιστέρι δεν είναι ακόμα σίγουρη.
Αντιθέτως, ο Λευτέρης Μαντζούκας έμεινε εκτός προπόνησης, καθώς υπέστη ένα διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Άλμπα και δεν υπολογίζεται για το ματς με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.
Από τους υπόλοιπους παίκτες όσοι έπαιξαν πολύ χθες έκαναν αποθεραπεία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε αυτόν τον ΠΑΟ - Έτσι αυξάνεται το μπάτζετ, ομάδα για κούπα Ευρωλίγκας - Η πρώτη μεταγραφή! (Vid)
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο